Laat uw bomen verwijderen door Arjans Haardhout

Een boom kan een behoorlijke last zijn. Misschien belemmert hij uw uitzicht of zorgt de boom ervoor dat er geen zonlicht in uw tuin terecht komt. In sommige gevallen is het echter ook zo dat een boom uw veiligheid, de veiligheid van het verkeer of die van uw buren in gevaar brengt. Arjans Haardhout kan bomen verwijderen in Onstwedde en omstreken die u tot overlast zijn. Dat doen we op zeer professionele wijze.

Verschillende methodes

Bomen verwijderen kan op diverse manieren. De keuze voor een bepaalde methode is vooral gebaseerd op de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is en natuurlijk op uw persoonlijke voorkeur en onze eerdere ervaringen. Zo kunnen wij onder meer een boom rooien, kappen, omzagen of vellen. Als er zo weinig ruimte beschikbaar is dat kappen lastig is, komen wij vaak met twee personen bij u langs. Wij klimmen dan in de boom om deze stuk voor stuk naar beneden te halen. Arjans Haardhout neemt altijd eigen materiaal mee. Zo hoeft u verder zelf dus nergens rekening mee te houden.

De procedure

Wij kunnen bomen weghalen bij zowel bedrijven als particulieren. Wanneer u één of meerdere bomen door ons wilt laten verwijderen, komen wij altijd eerst bij u langs om de huidige situatie op te nemen. Vervolgens stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op. De prijs voor het verwijderen van een boom is bijvoorbeeld afhankelijk van de dikte van de boom, het houtsoort en de ruimte die beschikbaar is. Als u daarmee akkoord gaat, komen wij op korte termijn langs voor het weghalen van de boom.

Bent u woonachtig in Onstwedde of omgeving en wilt u Arjans Haardhout inschakelen om uw bomen te verwijderen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons dagelijks via telefoonnummer 0614103279 maar kunt ook een bericht achterlaten op ons contactformulier. Wij zijn altijd bereid om u te adviseren of informeren over de verschillende methodes.

Haardhout bestellen?

Wij komen uw haardhout persoonlijk bij u afleveren en voorzien u graag van advies!