Referenties

Wilt u graag weten hoe de diensten van Arjans Haardhout beoordeeld zijn door eerdere klanten? Lees de reacties van anderen in het gastenboek. Natuurlijk kunt u ook zelf een reactie achterlaten. Wij horen graag van u.

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Arjans haardhout
5
4 Beoordeling
 • Marijke de Bruijn
  18-08-2018 13:08
  Gisteren 3 bomen gerooid en 1 gesnoeid. Dit gebeurde zorgvuldig, netjes en in recordtempo. Binnen drie uur lagen de stammen in hapklare stukken en was al het groen en takken versnipperd en weg! Met bewonderen de hardwerkende Arjannen gevolgd. En dit alles voor een fantastisch redelijke prijs. Wat ons betreft een dikke tien en aanrader!
 • A Maarsingh
  20-04-2018 14:09
  A.Maarsingh Heel tevreden over het eerste contact: bomen gekapt voor een redelijke prijs en na enkele weken de houtblokken opgehaald. Maar...onze volgende ervaring met deze firma is ronduit teleurstellend. Na 3 weken ondanks veel telefoontjes, 2 mails en zelfs een bezoek aan huis is de afspraak om takken en ander tuinafval af te voeren, nog steeds niet nagekomen. Heel jammer!
 • Albert Hofman
  28-08-2016 10:16
  Twee bomen ca 1 meter doorsnee deskundig en veilig gerooid en in kloofbare stukken gemaakt. Enorm tevreden. Nu binnen een dag klaar, was ik zelf weken druk mee geweest.
 • Bart W.
  09-08-2016 14:07
  Zeer tevreden over arjan. Werkt hard, denkt mee en de voordeligste uit de regio

Haardhout bestellen?

Wij komen uw haardhout persoonlijk bij u afleveren en voorzien u graag van advies!